KLASA: 110-01/21-01/17 URBROJ: 2170-56-01-21-07

Rijeka, 26. svibnja 2021. godine

 

Na temelju čl. 19 Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka, Povjerenstvo za vrednovanje kandidata objavljuje dana 26. svibnja 2021. godine slijedeću

 

OBAVIJEST KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM ZA RADNO MJESTO NASTAVNIKA/CE PRAKTIČNE NASTAVE

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj za radno mjesto nastavnika/ce praktične nastave na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom objavljenog dana 10. svibnja 2021. godine poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja:

 

1. Danijela Majkić

 

Testiranje će se održati dana 2. lipnja 2021. u 12,30 sati u grafičkoj radionici škole. Testiranje se sastoji od provjere praktičnih vještina u procesu izrade grafičkog proizvoda ručnim postupcima i upravljanjem strojevima tiska i dorade, u tehnici ofset tiska, sitotiska i digitalnog tiska, mekog i tvrdog uveza i rad na brzorezaču. Kandidat sa sobom mora imati identifikaciju ispravu.

 

Ako kandidat zadovolji na testiranju, ostvaruje pravo na pristup usmenom razgovoru (intervju) koji će se održati istoga dana nakon utvrđenja rezultata praktične provjere.

 

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata

 

 

Priloženi dokumenti:

Poziv kandidatima na testiranje-nastavnik PN