Poštovani,
Šaljemo objedinjene rezultate školskih natjecanja iz engleskog jezika u Primorsko-goranskoj županiji u šk.god. 2021/2022 nakon pregledanih SVIH listova za odgovore.

Županijsko povjerenstvo pregledalo je sve listove za odgovore prema jedinstvenim kriterijima i korigiralo bodovanje i prema dopunjenim ključevima za odgovore u kategoriji 4AB, te u skladu s uputama državnog povjerenstva koje donosimo ovdje:

Na konačnim listovima za odgovore
– nije dopušteno pisati velikim tiskanim slovima; uporaba velikih tiskanih slova dopuštena je samo pri upisivanju slova koje označava točno rješenje kod zadataka višestrukoga izbora (A, B, C, D)
– nije dopuštena uporaba obične olovke; dopuštena je uporaba samo plave i crne kemijske olovke koje se ne mogu brisati
– nije dopušteno brisanje niti uporaba korektora
– nije dopušteno precrtavanje, a svako prepravljeno rješenje se poništava
– ne priznaju se odgovori koji ne slijede upute za rješavanje zadatka (npr. ukoliko treba upisati slovo koje označava točno rješenje, onda se kao točno rješenje prihvaća samo slovo, ne i riječ/rečenica)
– rukopis mora biti uredan, a slova se moraju znati jasno raspoznati (npr. slova a, o, m, n, u, r, pisano q itd.). Sva neuredna, nejasna i ispravljana rješenja se ne priznaju.

Broj bodova potrebnih za sudjelovanje na Županijskom natjecanju odnosno broj učenika koji su na isti pozvani određen je u dogovoru sa Županijskim uredom za prosvjetu/Upravni odjel u županiji s obzirom na materijalne i organizacijske mogućnosti županije i škole. Bodovni prag je sljedeći:

– kategorija 2A: 50 bodova
– kategorija 2B: 45 bodova
– kategorija 4A: 43 boda
– kategorija 4B: 38 bodova

 

Rezultati:

Rezultati 4A konacna

Rezultati 4B konacna

Rezultati 2A- konacna

Rezultati -2B konacne

Na Županijsko natjecanje iz engleskog jezika koje će se održati 17. ožujka 2022. pozvani su učenici i njihovi mentori koji su u tablici u prilogu označeni zelenom bojom. Molimo vas da svakako provjerite da li se učenik/ca nalazi na popisu pozvanih na sljedeću razinu natjecanja jer je došlo do korekcija u broju bodova.

 

Lijepi pozdrav,
Vesna Pršo Vujčić, prof
Predsjednica Županijskog povjerenstva
Prirodoslovna i grafička škola Rijeka

 

Županijsko natjecanje:
17.ožujka 2022. u 9:30 sati, dolazak natjecatelja u 9.00, Prirodoslovna i grafička škola Rijeka