Građevinski fakultet u Rijeci, dana 04. veljače 2023. (subota), po drugi put organizira događaj pod nazivom „Boost Camp“ za učenike 4. razreda srednjih škola te bih Vas ovim putem htjela zamoliti da Vašim učenicima proslijedite obavijest o održavanju ovog događaja, a čiji letak je u prilogu ovog e-maila.

Kamp će trajati 1 dan (od 10 do 16 sati), održati će se u našoj zgradi fakulteta u Rijeci i sastojati će se  od niza različitih aktivnosti:

  • upoznavanje sa zgradom fakulteta i sadržajima koje nudi Sveučilišni Kampus u Rijeci
  • radionice u laboratorijima i učionicama Fakulteta
  • prezentacija studija Građevinskog fakulteta
  • razgovor sa studentima viših godina studija
  • razgovor s bivšim studentima, sadašnjim ekspertima u različitim područjima Građevinarstva – upoznavanje sa mogućnostima zaposlenja
  • ručak i pauza za kavu i grickalice.

U pauzama, uz kavu i grickalice predviđeno je neformalno druženje s nastavnicima fakulteta gdje učenici mogu saznati sve informacije koje im nedostaju vezano uz upis i studiranje na Građevinskom fakultetu.

Kamp je u potpunosti besplatan za učenike. Broj sudionika je ograničen na 40.

Kako bi se uspješno prijavili učenici trebaju popuniti prijavu do koje mogu doći skeniranjem QR koda na letku u prilogu ili putem ovog linka.

Prijave su otvorene do srijede 01. veljače 2023., a nakon toga (02.veljače) učenici će na e-mail dobiti potvrdu o registraciji za sudjelovanje kao i detaljni program Kampa. Za sve ostale informacije mogu se slobodno javiti na mail sanja.surdonja@uniri.hr.