Važna obavijest !

Objava konačne ljestvice je u srijedu, 10. srpnja 2024. na stranicama Upisi.hr i tada počinje  potvrda upisa u srednjoj školi.

Obavještavamo sve kandidate/kinje  koji/e su stekli/e pravo upisa  da: 

___________________________

potpisan obrazac o upisu u I. razred srednje škole (UPISNICA) i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja srednje škola, (npr. potvrda nadležnog školskog liječnika, svjedodžba medicine rada, odnosno obiteljskog liječnika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava i bodovi za upis, kao: zdravstveni dokumenti, potvrde Hrvatskoga zavoda za socijalni rad, mišljenja tima za profesionalnu orijentaciju i sl.)   učitavaju sami  NAZAD u sustav iz kojeg su ispisali upisnicu.

___________________________

1. Gumb s poveznicom Upisnica pojavljuje se na kartici “Moji rezultati” nakon objave konačnih ljestvica poretka – to je jedini ispravni obrazac upisnice.
2. Roditelj/skrbnik i kandidati preuzimaju upisnicu, ispisuju je i potpisuju.
3. Potpisanu upisnicu učitavaju nazad na sustav na istoj kartici.
4. Nakon što je upisnica učitana, ako je sve u redu, srednja škola će je verificirati do datuma propisanog Odlukom, od 10. – 12. 7. 2024.  

Upisnica je dokument kojim učenik i roditelj/skrbnik potvrđuju svoj upis u školu i program u koje su ostvarili pravo upisa. Upisnicu moraju na sustav prenijeti svi kandidati. Upisnica mora biti potpisana od strane kandidata i roditelja/skrbnika.

DOKUMENTE NE UČITAVA SREDNJA ŠKOLA, OSIM U IZNIMNIM SITUACIJAMA, TADA SE NAVEDENI DOKUMENTI I UPISNICA MOGU  SKENIRATI ILI FOTOGRAFIRATI TE POSLATI NA E-  MAILŠKOLE: pgsri@hi.t-com.hr, također OBAVEZNO do datuma propisanog Odlukom, od 10. – 12. 7. 2024.  

BEZ UPISNICE NISTE UPISANI U ŠKOLU!