Objava konačne ljestvice je u subotu, 9. srpnja 2022. godine na stranicama Upisi.hr
Obavještavamo sve kandidate/kinje koji/e su stekli/e pravo upisa  da potpisan obrazac o upisu u I. razred srednje škole (UPISNICA) i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja srednje škola, (npr. potvrda nadležnog školskog liječnika, svjedodžba medicine rada, odnosno obiteljskog liječnika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava i bodovi za upis, kao: zdravstveni dokumenti, potvrde Centra za socijalnu skrb, mišljenja tima za profesionalnu orijentaciju i sl.) šalju isključivo ELEKTRONIČKIM PUTEM od 11. – 12. 7. 2022. godine (ponedjeljak i utorak) od 8:00 do 14:00 sati na e-mail: pgsri@hi.t-com.hr

 

DOKUMENTACIJA KOJU JE POTREBNO POSLATI

Obrazovni programi

Obavezna dokumentacija Obavezna dodatna dokumentacija (dokumenti koji su uvjet za upis u određeni program) Ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava i bodovi za upis, kao: zdravstveni dokumenti, potvrde Centra za socijalnu skrb, mišljenja tima za profesionalnu orijentaciju i sl.)

Podatci o natjecanjima već su u sustavu.

PRIRODO-

SLOVNA GIMNAZIJA

Upisnica                                      /
KEMIJSKI

TEHNIČAR

Upisnica Liječnička svjedodžba medicine rada.

Ukoliko je nemate privremeno možete dostaviti potvrdu obiteljskog liječnika.

VAŽNO!!

Svjedodžba medicine rada  OBAVEZNO  mora biti  predana u školu najkasnije do prosinca 2022. godine, ukoliko je ne dostavite do tada učenik/ca  mora mijenjati program/školu. 

GRAFIČKI UREDNIK-DIZAJNER Upisnica Potvrda nadležnoga školskog liječnika.
MEDIJSKI TEHNIČAR Upisnica Potvrda nadležnoga školskog liječnika.
WEB DIZAJNER
Upisnica Potvrda nadležnoga školskog liječnika. 

UPISNICU ELEKTRONIČKIM PUTEM MOŽE POSLATI SAMO RODITELJ/SKRBNIK, A U e-poruci DUŽAN JE DOSTAVITI I SVOJ OSOBNI KONTAKT ( BROJ TELEFONA, MOBITELA) KAKO BI GA ŠKOLA MOGLA KONTAKTIRATI.

Upisnicu je potrebno ispisati iz svoje aplikacije pod MOJ ODABIR.
NAVEDENI DOKUMENTI I UPISNICA MOGU BITI SKENIRANI ILI FOTOGRAFIRANI I POSLANI NA NAVEDENU ELEKTRONIČKU ADRESU.

Navedene dokumente u ORIGINALU učenici donose PRVOG DANA NASTAVE U RUJNU 2022. godine i predaju razrednicima.

Uplatu naknade za povećane troškove obrazovanja (250,00 Kn), koja se navodi u uvjetima upisa nećete uplaćivati sada!
Učenici će prvog dana škole ( rujan 2022.) dobiti ugovor o uplati „Naknade za povećane troškove obrazovanja“ i odnijeti ga kući. Roditelji će ugovor potpisati i upisati podatke koji nedostaju, a učenik će ga vratiti u školu. Temeljem popunjenoga i potpisanoga ugovora učenici će u školi dobiti uplatnicu kojom će izvršiti uplatu. Kopiju uplatnice potrebno je obvezno donijeti u školu i predati razredniku/ci.

Hvala lijepa!

Ravnatelj
Radenko Bradić dipl. ing. graf. teh.